BerHangouts

By Mar Mansor - 8:30 PG


Sejak communication di kilang saya bertukar dari Yahoo Messenger ke Hangouts, saya tidak dapat log in ke akaun peribadi saya. Tak dapat nak draft entri laju-laju seperti sebelum ini.

Punca YM tidak digunakan lagi kerana virus yang kian berleluasa.

Tika ini terasa tab saya ini sangat-sangat berjasa untuk draft entri apa saja yang terlintas dalam fikiran. Walaupun blog saya kian sepi dek faktor kemalasan yang tidak dapat dijangka.

Saya tetap singgah ke blog lawan-kawan, baca entri korang tetapi tak dapat tinggalkan komen. Kalau ada iklan yang berlegar, in sha Allah saya akan klik ye.

Banyak cerita ingin saya kongsikan. Akan saya ceritakan satu persatu. Lebih-lebih lagi mengenai penama rumah kami yang sudah hampir selesai.








  • Share:

You Might Also Like

14 comments

  1. insyallah...nanti dah ok,boleh la teruskan berhangout tu mar..

    BalasPadam
  2. moga dipermudahkn urusan..

    BalasPadam
  3. moga dimudahkan segalanya :)

    BalasPadam
  4. X sabar tunggu cerita seterusnya..

    BalasPadam
  5. tak pe kak . buat satu satu :D

    BalasPadam
  6. alahai takpelah nak buat macam mana.takpa2 selesaikan mama yg penting dulu ya!

    BalasPadam
  7. Takpe..slow² dulu..

    BalasPadam
  8. Semoga segalanya berjalan lancar kembali nanti... aamiin. Salam ceria selalu Mar.. :)

    BalasPadam
  9. Da klpgn nnt jemputla singgah ke blog lya ya sis

    BalasPadam
  10. ehehe biasa tu kekadang memang mood lari entah kemana..
    take ur time =)

    BalasPadam
  11. tak apa mar, perlahan-lahan
    saya pun baru ketemu rentak balik ni =)

    BalasPadam
  12. Sebab-sebab yang macam inilah kadangkala buat kita hilang mood. Alhamdulillah, setakat ni saya belum kena penyakit malas lagi dengan blog. Akan datang, tak tahulah. Kalau blog terbiar sampai berminggu dan berbulan, itu tandanya tuan blog memang dah takda hati nak berblogging lagi :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.