Saya Singgah Tapi..

By Mar Mansor - 8:00 PG


Sedih sikitlah sebab tak dapat nak drop komen panjang lebar di entri kawan-kawan. Saya singgah, klik-klik, tapi tak dapat mengomen kecuali kalau saya online melalui tab.

Waktu bekerja ni, saya baca entri kawan-kawan melalui Pc, tapi dapat baca, senyum, gelak dan klik iklan nuffnang saja. Kalau ada kotak jerit, saya hanya mampu menjerit di situ.

Saya singgah tau..cuma tak dapat blogwalking laju-laju lagi lah...


  • Share:

You Might Also Like

16 comments

  1. It's Okey..

    BalasPadam
  2. X pela sis klau da klpgn nnt jemput singgah ye

    BalasPadam
  3. dok sedih2 tu sempat singgah jerit kat blog el
    THANKS!!!! :)

    BalasPadam
  4. kadang-kadang sayapun menghadapi masalah yang sama

    BalasPadam
  5. Pelan² je sis..

    BalasPadam
  6. hehe...tak mengapalah mar
    saya juga penah lalui benda yang sama =)

    BalasPadam
  7. Tak per lah. Nak buat macam mana kan.

    BalasPadam
  8. Tak mengapa pun.. ada masa yaya pun berhadapan dgn situasi yg mcm tu juga. Adat & lumrah berblogging.. :)

    BalasPadam
  9. Tak apa.. ok je..sbb kita pun kekadang mcm tu juga

    BalasPadam
  10. Assalam Mar,
    he3
    iolsnyer blog masok senarai daaaaaaakkkk???
    he3

    BalasPadam
  11. Oh... padanlah jarang-jarang nampak sekarang ke blog saya tak masuk senarai sebab panjang sangat? Hahaha....

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.