Ranking Alexa #5 040417

By Mar Mansor - 8:00 PTG

Assalamualaikum


Ranking Alexa #5 040417 | Lambat sikit mengecilnya bila angka bawah 10,000. Harap, lepas ni terus mengecil.


Alexa Traffic Rank : 1, 556, 876
Traffic Rank in MY : 8,536

Sumber : Jom Semak!






  • Share:

You Might Also Like

16 comments

  1. keep it up sis! In Shaa Allah lama lama makin kecik! yay hikhik

    BalasPadam
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  3. cabaran kan..kena usaha lebih..apa pun keep it up!

    - Hernee Nazir -

    BalasPadam
  4. wahhh tahniahhh kak mar! you are my inspirationn ahhh!

    Regards,
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    BalasPadam
    Balasan
    1. inspirasi lah sangat uyul...thank sudi singgah

      Padam
  5. tahniah sis. tak reti lagi cemana nak check hahah

    BalasPadam
  6. chaiyokkk ❗ x lama lg angka tu makin mengecil ��

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.