Antara Sponsor Program Kasih JDT Blogger

By Mar Mansor - 8:00 PG

Assalamualaikum
Antara Sponsor Program Kasih JDT Blogger | Program dah sebulan berlalu tapi masih segar dalam ingatan. Memori yang cukup indah buat saya. Rindu juga dengan anak-anak PKAYIK. Apa khabar lah mereka semua.

>>> Kenangan Program Kasih <<<

Saya sisipkan antara sponsor yang ikhlas menjayakan program tersebut.

Selain banner, blogger Uyul juga menyediakan tentatif program. Tujuan tentatif program supaya kita tahu perjalanan program. Cantik kan?

>>> Sebelum Program <<<

❤❤❤
Handsock best sponsor dari Handsock Besar Malaysia.


❤❤❤
T-shirt dengan printing, boleh DM @wawaashihara. Kain best, sejuk.


❤❤❤
Design badge ini turut di design oleh Blogger Uyul. Kreatif kan dia ni. Berbakat sungguh!

Badge ini sponsored by 



❤❤❤
Roti pizza yang sedap dari Fazz Bakery & Catering. Ada 3 perisa iaitu daging, ayam dan sosej. Sedap, lembut dan gebu.


❤❤❤
Popcorn warna-warni dari The Goodies Popcorn.


❤❤❤

Cream Puff sedap sponsored by

IG : @maizatulakmarzakaria

Bagi area Kluang kalau nak order boleh follow dia ye.



❤❤❤

Paper beg siap printing logo JDT Blogger, sponsored by

IG: @kasihconcept

FB: Kasih Concept

Cantik kan?



❤❤❤
Decoration untuk sambutan harijadi anak-anak PKAYIK. Usaha keras dan sponsored by


❤❤❤

Mini chocolate moist kek diisi ke dalam goodies bag. Sponsored by

@nurulnia_0001

FB : Aimie's Homemade.



Kek ini juga sponsored by @nurulnia_0001. Area JB, boleh DM dia untuk order kek ye.


❤❤❤

Cantik kan, bertemakan JDT, kek sponsored by

IG : @anna_cakehouse

FB : anna


❤❤❤

Kek sempena majlis hari jadi program kasih, sponsored by

FB : Aznanie Azman



❤❤❤
Brownies chewy ni rasa manis-manis coklet. Sponsored by


❤❤❤

Bahulu sedap pelbagai perisa keluaran Bahulu d'Bayu.


❤❤❤
Popcorn Delicious Homemade Bakery. Orang kota tinggi boleh order dengan dia Ida ye.



Donut coklat sangat lembut. Yang berminat untuk merasai donut coklat ni, boleh whataps : 012-798 5159 (Ida).



Nota Hati : Maaf andai ada yang terkurang...





  • Share:

You Might Also Like

12 comments

  1. Wahhh..Meriah..Semoga terus maju jaya JDT blogger... =)

    BalasPadam
  2. assalamualaikum mar...wah !! semua sponsor ari tu yer...mama boleh pinjam gambar ni nanti x mar...ada gambar yg x ada la kat mama...

    p/s mar nak buat pembetulan sikit yer.. kek coklat potong tu aimie's homemade tau bukan anna kek house...tu anak mama yg sponsor...Aimie's Homemade...sori yer...
    ** Mama Maszull

    BalasPadam
  3. assalamualaikum mar...sori la yer...silap pandang pulak...dah betul tu mar...apa la mama ni kn...x tengok betul2...sori sekali lg mar...:)

    ** Mama Maszull

    BalasPadam
  4. wahhh terbaiklah sponsor semua
    tak tahan tgk kek2 semua tu hihihi

    BalasPadam
  5. Program yang sangat bagus.
    Harap2 dapat diteruskan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah..moga program lain akan menyusul akan datang

      Padam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.