Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Betul Ke?



Sila klik untuk lebih jelas


Bak kata en.suami, yang up status ni adalah seorang lelaki, makanya memang betullah apa ygn dia luahkan tu.

Sebab saya memang selaluuuu kena buli dengan en.suami. Bukan setakat dibuli, bab disakat sudah menjadi perkara biasa hingga saya rasa biasa-biasa je. Tapi, anak dara kami, Cik Aisyah pula yang emosi.

En.suami : Mak yong..oo mak yong..

Cik Aisyah : Ayah ni... (dengan nada garang).

Saya : *senyum jek*







Catat Ulasan

13 Ulasan

  1. gurau senda membawa bahagia..

    BalasPadam
  2. betui tu..Husband Fida pun selalu buli Fida..

    BalasPadam
  3. Hehe... Gurau senda itu bawa bahagia...

    BalasPadam
  4. yes. aida rasa mcm bersetuju aje dgn semua di atas...
    gurau = mesra = sayang = cinta sejati :)

    BalasPadam
  5. Gurau senda tu pgikaat kasih syg taw hhehe

    BalasPadam
  6. Gurau senda tu pgikaat kasih syg taw hhehe

    BalasPadam
  7. gurau senda tu bagus sebenarnya.. dapat mengeratkan lagi kasih sayang..

    BalasPadam
  8. ada betulnya kut kalau memang suami suka bergurau.tapi kalau suami memang jenis yang serius tu,susah nak cakaplah sebab macam sama je.ehehe..ke berlawanan sikit dari situasi di atas?

    BalasPadam
  9. betul..tersangat betul la tu...kalau suami dingin ja..maka isteri harus berwaspada...

    BalasPadam
  10. Kekadang tak suka jugak asyik kena buli.....Kenalah jugak berpada pada. Tension tau , kang fengsan bini tu camne....

    BalasPadam
  11. Assalam mar,
    haaaaaaaaa
    hat ni tak boleh apply kat iols
    sebabnya hubby iols dari mula kenai, kawan, kapel , kawen TAK PERNAH usik iols he3
    iols ni ada gak kekadang usik2 manja hubby
    la ni menurun kat anak tau3
    dok usik2 manja ayah dia

    BalasPadam
  12. Suami saya bergurau keraslah. Tak tahan saya. Kalau tak mengusik sampai kita merajuk, memang hatinya tak tenteram tau. Time mood saya baik okeylah. Time mood saya kedaung, memang saya bantai menangis walaupun kena buli lite-lite jerk pun ~_^

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code