Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Tak Susah Cari Jubah/ Blouse Yang Cantik


Saya tahu, ramai yang berniaga online dan tidak kurang juga yang sukaaaaa cuci mata secara online dan ramai yang terjebak beli online . Selagi duit dalam akaun tu tak habis..

Sebab... saya salah seorang daripadanya. Beli online, boleh pilih berapa lama masa yang kita suka, nak warna apa, nak corak macamana, sempat berfikir sesuai ke tak. Bila rasa tak nak beli, tutup. Bila tetiba je rasa nak beli boleh on semula. Agagagaaga..

Kalau nak beli di kedai, kena mandi, wangi-wangi, solek-solek, mana nak cari parking lagi, cari masa yang sesuailah, hari hujan ke tak,  barulah sampai kat kedai tu. Itu pun kadang kala bengkek je dengan tuan/ penjaga kedai yang duk membontot kita setiap kali kita belek baju. Kang pilih sampai 3 jam tak beli, mencuka pula kan.

Kalau beli online ni kan mengadap PC je tak pon melalui smartphone masing-masing. Korang mandi ke idak tu, lantak korang lah kan. Tak tercium pun bau. Dan tak pernah pula penjual "sis, dah mandi ke belum?" Betul kan!!!

Meh nak bagi cuci mata sikit. Antara pilihan yang menarik hati saya.





Cantik-cantik wooooo.. Ala...mesti korang cakap cantik juga kan kan??

Yang best, jenis kain tak panas dan sangat selesa. Jenis material chiffon full lining dan sangat sesuai untuk ke sebarang majlis atau sekadar berjalan-jalan. 

Banyak lagi pilihan blouse/ jubah di sini. Di mana tu?? Cepat-cepat order.




WhatAps : 018 7813099 (Rahayu)





Catat Ulasan

13 Ulasan

  1. teringin nak cari blouse untuk raya ni,,maklumlah tak boleh dah nak pakai baju kurung raya ni..heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu kak..situasi kita sama..inilah pilihan tepat

      Padam
  2. Segalanya di hujung jari :)

    BalasPadam
  3. cantik-cantik..kita pun suka beli online je..hihihi

    BalasPadam
  4. nie yg wat nak terjah usha ig nieh..

    BalasPadam
  5. Satu je tak best..tak bole try n belek material..jahitan semua tu..kene tawakal

    BalasPadam
  6. cantik-cantik belaka pilihan awk.. ni yg makinmelekat mata kat ig ni.

    BalasPadam
  7. Cntik.. Cuma design bf friendly tk byk.. Klu de pun.mhl..

    BalasPadam
  8. yg penting murah! zmn2 GST ni semua kna bejimat

    BalasPadam
  9. Hahaha...setuju sangat-sangat. Selagi tak risau tengok bank akaun, selagi itulah nak shopping2 gitu. Lepas bangun tidur, air liur basi ada tepi bibir pun boleh cuci matakan...

    Cantik-cantik juga tengok kat sini. Nanti kalau ada masa bolehlah skodeng..

    Eh, eh...takda IG ler :(

    BalasPadam
  10. Memg cntik2, lya thn ni design sndiri je hihu

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code