Glo Pek Jimat

By Mar Mansor - 2:00 PTG

Assalamualaikum

Glo Pek Jimat | Sebelum kahwin, mak ajar guna Glo. Duduk berjauhan dengan mak zaman bujang pun guna Glo. Sudah kahwin pun, guna Glo. Cakap mak memang betul. Makanya dengarlah cakap emak, jangan derhaka.
Pernah tukar jenama lain, SINI. Kononnya lebih murah. Tapi, agak mengecewakan. Tak best.
Kebetulan ke Giant Extra tempoh hari, Glo pencuci pinggan mangkuk ni ada offer, 3 botol dengan harga RM9.99. Memang jimat. En. suami terus ambil 3 botol, senang katanya, takyah sibuk nak cari nanti. Saya, senyum je sebab dia yang bayar. Akekeke..

Antara 3 wangian ni, kami selalu beli Lemon Ros. Sedap baunya. Oleh sebab, pilihan banyak hari tu, kami ambil 3 botol berlainan wangian.

Selama memakai jenama Glo, saya puas hati je. Bau best. Tak rosakkan tangan. Bersih pula tu. Jimat lagi. Bersih dan jimat!



  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. akak tak berapa suka pakai yg liquid..sbb akak main tuang rasa x jimat hahaha

    - Hernee Nazir -

    BalasPadam
  2. Salu harga brape ek yg ni?

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.