Miracle Spray Si Pembunuh Serangga

By Mar Mansor - 8:00 PG

Assalamualaikum


Miracle Spray Si Pembunuh Serangga | Siapa yang dah pernah guna mesti tahu akan tahap keberkesananya. Mak dan kakak saya dah lama gunakan produk ni sebab diorang ni rajin bercucuk tanam. Kakak saya memang suka menanam. Depan rumah dia dah macam taman bunga. Isi masa lapang katanya. Pagi mengajar di sekolah, petang-petang kalau takde aktiviti sekolah, dia belek la tanaman dia tu.

 Cuba korang search FB Group : Keindahan & Kehijauan Laman Bandar Bukit Beruntung, join group ni ye.


Miracle Spray ni sangat berkesan untuk membunuh serangga. Spray ini kiriman emak di kampung. Memang dah lama nak beli spray ni cuma tak tahu nak beli di mana. Baru-baru ni ada rakan menjual online, memang terdetik nak beli online, tup-tup rezeki sampai, dapat dari emak.

Bahan-bahannya tidak merbahaya. Dengan penggunaan cuka dan bahan lain, terhasil spray pembunuh serangga yang berkesan, tanpa bau dan tidak memudaratkan.

Saya sudah gunakan hampir 2 minggu dan kesannya sangat memuaskan hati. Berbaloi-baloi tau. Pernah satu hari tu saya terkejut bila beberapa ekor lalat mati terdampar di ruang tamu. Kalau semut jangan cakaplah, memang mati sampai berjatuh-jatuhan.

Harga sebotol miracle spray adalah RM15. Goncang dahulu sebelum digunakan. Cubalah. Korang pasti tersenyum puas hati.



  • Share:

You Might Also Like

20 comments

  1. assalamualaikum mar...bagus juga kn...kalau nak spray pokok mmg boleh yer...
    ** Mama Maszull

    BalasPadam
  2. eh, tadi baru tengok member punya, gambar sama tapi nama dia magic magic, hehehe

    BalasPadam
  3. Tadi siang lain blognya.. Boleh mlm terus cantik.. Tahniah mar

    BalasPadam
  4. wahh boleh beli ni.. mcm bagus jee ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang bagus.cuba dulu baru tau bagus dia camne

      Padam
  5. Nak kena cari ni. Untuk lipas ok tak kak Mar?

    BalasPadam
  6. Saya semburkan sedikit2 utk kucing saya
    Alhamdulillah sembuh lukanya ( berulang wujud) langsung xda lpas tu.saya juga sembur sedikit2 pada kulit Dan bulu ku cing yg berkutu.


    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.