Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

By Mar Mansor - 11:29 PG


 BANNER

Latar Belakang
Seorang pekerja makan gaji yang sedaya upaya menjalankan amanahnya.
Seorang isteri dan ibu kepada seorang puteri bernama Aisyah Humaira.
Wujudnya blog ini adalah dasar suka-suka sahaja. Perrkongsian dalam blog ini juga adalah untuk suka-suka. Tiada maksud untuk riak atau meraih simpati. Tapi, untuk berkongsi maklumat tu iye.

Kelebihan Blog
Blog saya ni biasa-biasa je. Tak tahu pun ada kelebihan ke idok. Tapi, kalau dijengah dari segi keyword, ramai yang mencari maklumat berkaitan susu formula bayi. Sedikit tips mengenai keibubapaan.
Dan paling hot tentang 'resepi roti john mudah'. Erkk..
Terima kasih kerana sudi singgah.

Impian Sebagai Seorang Blogger
Tiada impian sebenarnya sebab blog ni untuk suka-suka je. Tapi, andai diberi peluang mestilah saya suka kalau dapat jemputan untuk menghadiri sesuatu majlis dan dapat jumpa blogger-blogger lain.







  • Share:

You Might Also Like

35 comments

  1. Smg impian tercapai

    Salam kenal dr sue www.sihatitunikmat.com

    BalasPadam
  2. Mula-mula suka-suka, lama-lama memang suka betul :) Bestkan bila dapat berblogging ni.

    BalasPadam
  3. semoga tercapai impian tu..sekarang ni dah banyak peluang untuk blogger.kita kena cari..dan tunjuk diri kita..good luck ye..:)

    BalasPadam
  4. Selamat bersegmen Mar...good luck k

    BalasPadam
  5. Selamat bersegmen mar...harap blh jumpa mar nanti...hihi..

    BalasPadam
  6. Gud luck Mar...
    Join segmen ni boleh naikkan trafic dan tambah follower tau

    BalasPadam
  7. Salam Kenal!

    Selamat Berblogging !!

    BalasPadam
  8. semoga bertambah kenalan melalui segmen ni...all the best Mar..

    BalasPadam
  9. Singgah dari segmen yang sama.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  10. resepi roti john? boleh cuba la nanti.hehe

    BalasPadam
  11. Blog yg biasa2 ni la yg lya suka singgah hhee

    BalasPadam
  12. salam kenal.. happy blogging :)

    http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  13. semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

    www.mamaniza.com

    BalasPadam
  14. Asslmkm sis.. Sama la dgn sy pn.. Berblog krna suka bercerita.. ,:)

    BalasPadam
  15. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum :)
    Selamat berkenalan. Cantik blog! :)

    BalasPadam
  17. Assalam,
    salam perkenalan..
    saya blogger baru..
    harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  18. Semoga tercapai segala yg dihajati... aamiin. Slmt bersegmen Mar.. :)

    BalasPadam
  19. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah
    Jazakallahu khairan kathira

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  20. ben ashaari buat segmen ye...baru tahu =)
    apapun all the best ye mar

    BalasPadam
  21. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  22. Salam... Semoga impian menjadi kenyataan! Weeee... DayangDeno blogwalking dari segmen Ben dan terus folo sini nombor 551.. Jom ke blog DayangDeno?

    www.dayangdeno.com

    BalasPadam
  23. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.