Pengalaman Itu

By Mar Mansor - 10:00 PG


Check keyword untuk hari ini, ada pembaca yang mencari pengalaman hampir bersalin. Saya tersentak. Ui...memang rasa sedikit seram bila mengingatnya.

Saat yang sangat mendebarkan. Tetapi bila sudah selesai, hanya kegembiraan menakluk jiwa.

Saat Mendebarkan <--- Klik untuk baca






  • Share:

You Might Also Like

16 comments

  1. Singgah pagi...
    hihi...belum berani lagi nak membaca..haha..
    sbb xde pengalaman...:P

    BalasPadam
  2. Lya blh baca nak ambik tmbh ilmu

    BalasPadam
  3. Stp ibu ade pengalaman tersendiri. Sharing is Caring..At least boleh tambah ilmu utk sbrng kemungkinan...kiki

    BalasPadam
  4. memang debar.. seriau bila ingat balik..hahaha

    BalasPadam
  5. singgah pagi mama mar :-)

    BalasPadam
  6. Betullah Mar.. kalau ingat sakit aduhai tapi tengok baby depan mata bestnya:)

    BalasPadam
  7. selamat siang mba ikut nongkrong disini boleh? ;)

    BalasPadam
  8. Sonok baca pengalaman org bsalin...

    Sblm bsalin Aqil tkut gak.Pk mcm2 tp bl last check up doc ckp baby songsang so kena czer.trus bserah je la nk czer.dh x pk apa dh.

    BalasPadam
  9. Assalam Mar,
    betui3
    iols ni kalo ada nampak jer entry bersalin lelaju ja klik
    baca setaip perkataan gitew he3

    BalasPadam
  10. Pengalaman bersalin... Tersimpan erat di memory sya..

    BalasPadam
  11. bersalin memang menakutkan!
    tapi nikmat Alah kpd wanita.
    x boleh dikenang! sakit nyer aduhai x bleh digambar kan, mar...

    BalasPadam
  12. macam2 pengalaman sakit bersalin nih.. ada yang sakit lama, ada yang sebaliknya.. ada yang mudah ada yang susah.. apapun nikmat nih Allah hanya berikan pada wanita.. hanya yang merasai jer yang tau rasanya yang sebenar..

    BalasPadam
  13. Betul.....hanya yg pernah mengalami jer yg tahu. Tp okje tak pernah rasa sakit bersalin pun.... semuanya belah

    BalasPadam
  14. kan.
    sebelun msk labour room mcm mcm yg dipikir.
    sudahnya hanya senyuman diukir. segala sakit disimpan kemas.. sekemas jahitan selepas bersalin..

    BalasPadam
  15. Sebelum ada pengalaman itu, memang takut betul. Tak boleh membayangkan macamana. Siap kalau baca pengalaman orang, nak aje tutup mata dengan jari. Baca celah-celah jari jerklah. Bila dah melaluinya, memanglah takut tapi nampak aje baby rasa satu macam punya puas sampai menitis air mata. Sekejap aje fobianya, kalau boleh nak rasai pengalaman sama berkali-kali lagi ~_^

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.