Hammer Hand Drill Stanley

By Mar Mansor - 8:00 PG

Assalamualaikum

Hammer Hand Drill Stanley | Dah lama dah dia idamkan untuk memiliki hand drill sendiri. Benda mahal macam ni, memang fikir banyak kali untuk beli. Tapi, banyak kegunaannya. Lagipun en.suami memang qualified untuk membuat wiring. Pendawaian di rumah kami, dilakukan penuh oleh en.suami. Kadang-kadang ambil upah untuk pendawaian juga.


Ini pilihan en.suami setelah perbandingan harga dibuat. Setelah diuji, boleh lah. Yang penting tahan lasak dan tak mudah rosak. Harga untuk mesin sahaja RM298, tidak termasuk mata drill dan lain-lain. En. suami beli mata drill, mana yang penting sahaja.



  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. assalamualaikum mar...mmg penting ni mar...hubby mama pun nak cari juga...yg lama dah rosak...senang kalau nak tebuk dinding dgn benda ni...
    ** Mama Maszull

    BalasPadam
    Balasan
    1. kerana banyak kegunaanyan, rela dikorbankan

      Padam
  2. harga berbaloi dgn kepentingannya..hehehe

    - Hernee Nazir -

    BalasPadam
    Balasan
    1. begitulah hendaknya, begitulah pemikirannya

      Padam
  3. fuhh raya nanti kena beli. boleh pasang frame kat dindinggg hehe

    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    BalasPadam
  4. kalau nak brand yg murah sket harga ok...ambik black decker ataupun stanley

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.