Selesaikan Kerja Sebelum MC

By Mar Mansor - 8:00 PG

Assalamualaikum


Selesaikan Kerja Sebelum MC | 17.04.2017 - Malam tu badan memang dah rasa lain macam. Mula dedar. Saya duga, kemungkinan berjangkit dengan Cik Aisyah yang demam on off dari hari khamis.

Kuatkan juga diri bangun di pagi hari. Goreng karipap untuk jualan. Tak best rasa bila tak jual sebab ramai yang bertanya karipap saya tu. Kemudian, masuk bekerja seperti biasa setelah menghantar anak-anak.

Banyak kerja perlu diselesaikan. Pagi-pagi perlu check weight record, pantau progress projek besar. Dibuatnya ada under weight, over weight, contract weight tak achived, matilanak! MDR/MDB (manufacturing data record/book) perlu disiapkan untuk final inspection esok dan tulat (18 & 19.04.17). Ha..emmm.. 

Setelah selesai kerja di pejabat, bergegas ambil surat klinik dari receptionist dan pergilah ke klinik panel.



Saya syak sebab saya terlebih minum air Jus Mangga Pran yang sedap tu. Hahaha... Maka, merasalah MC bulan ni dan dengan rasminya terbanglah elaun kedatangan saya. Huhuhu..




  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. udah tak sihat kan... nak wat cmne... takpe kerja tu blh tunggu

    selamat berehat n jgn lupe mkn ubat

    BalasPadam
  2. Its ok..Terbang duit kedatangan...Duit lain akan masuk..In Shaa Allah..Get well soon Mar...

    BalasPadam
  3. alahai...duit boleh cari mar. Kesihatan tu lagi penting. Semoga cepat sembuh ye mar..

    BalasPadam
  4. assalamualaikum mar...semoga cpt sembuh yer...:)
    ** Mama Maszull

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.