Cara Meninggalkan Komen Bila Akaun Gagal Login

By Mar Mansor - 8:00 PG


Sejak kompeni menggunakan Hangout sebagai medium pengantaraan sesama staff, saya tidak boleh log-in ke akaun peribadi saya.

Buka akaun blog memang tak boleh la. Nak online melalui tab terlalu kerap nanti kuota cepat larap. Sekadar mengarang entri, jenguk kejap-kejap, boleh la. Wifi U-Mobile di rumah tidak banyak membantu. Kalau tidak, rajin juga saya menaip.

Sudah beberapa minggu hanya mampu membaca entri kawan-kawan dan klik iklan tanpa meninggalkan kata. Entah macamana godek-godek, dapat juga saya meninggalkan komen bila blogwalking. Bila dapat drop komen, semangat untuk blogwalking tu wujud kembali. Yelah, kawan-kawan alam maya yang sering kita bertegur sapa kan. Bila tidak dapat tegur, rasa sesuatu kekurangan.


Saya hanya mampu drop komen di blog lawan-kawan kalau ada camni.


Agak leceh sikii, tapi kena rajin juga.


Kalau macam ni pun, boleh drop komen.


TAPI..


Kalau takde Name/Url, saya gagal meninggalkan komen. Sob..sob...








  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. takpe mar sabor je la ye gigih sgt smpi teharu blogger lain klu mar ada tnggal kn komen kan ;) tak semua company bleh access semua web kn...sib baik cmpny sy bleh access semua web ;p syukur tu pon rezeki nama nye hihihi

    BalasPadam
  2. Mana yang boleh je mar..kawan2 alam.maya mar pun faham tu

    BalasPadam
  3. Sama la dgn company kitew..bila system down jer..habis semua internet tak boleh buka..dulu nak buka blog pun tak boleh..

    BalasPadam
  4. Owh . Kna block... Sy guna portable wifi utk blogwalking bila free ditmpt keje... Wifi tmpt kje lmbab .

    BalasPadam
  5. kena byk bersabar n gigih nmpknya.hehe

    BalasPadam
  6. Assalam mar,
    betui3
    iols ni pun kalo tak BW 2-3 hari
    tak komen 2-3 hari kaaaaaa
    mola laaaaaaa dok mai rasa tak sedap ati he3

    BalasPadam
  7. Biasalah Mar nama pun kerja makan gaji, kemalah patuh ....ye dak.
    Okje pun lately dah kurang bw, bukan tak mau , rasa mcm tak cukup masa

    BalasPadam
  8. X pela sis, lya lgi la nak brintrnt agak trhad.kuota x byk..x mampun nak bli yg kuota bar.so memg kna jimat2

    BalasPadam
  9. Nak buat macamana, Mar. Dah namanya kerja makan gaji, haruslah patuhi undang-undang yang ada. Macam saya ni, bebas di pejabat tapi email peribadi memang tak boleh buka. Sebab itulah time takda kerja je, mulalah saya blogwalking tak ingat dunia. Tapi bila kerja datang atas meja, kerja kenalah dahulukan. Tak akan 8 jam sehari nak makan gaji buta pulak :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.