Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Kalau Dah Nama Perempuan


Perempuan dilahirkan dengan 1 akal dan 9 nafsu. 9 nafsu itulah yang tak boleh nak tahan. Salah satu, perasaan nak cantik lebih-lebih lagi bila usia menginjak 30-an.

Sepert mengandungkan anak pertama dahulu, saya mengalami alahan kulit. Mengandung kali kedua ni pun, lebih kurang. Bila en.suami tegur muka saya berjerawat, mulalah tarik muncung sedepa.

Perubahan hormon katakan. Ditambah pula pengambilan pil-pil untuk kandugan sihat. Mulalah rajin mengadap cermin, belek sana belek sini, dan tertanya sendiri. Ishh, banyak ke jerawat? Kulit muka dah kusam tak berseri ke?

Tapi, bak kata en.suami juga, ia merupakan pengorbanan seorang ibu.

Saya tidak membiarkan ia berterusan. Bila acapkali baca entri review produk bio essence di blog lekatlekitgurl, mulalah gedik mahu mencuba. Cari maklumat lain juga. Dan akhirnya saya terjebak.


Mudah-mudahan serasi ~ Bio Essence Bird's Nest








Catat Ulasan

15 Ulasan

  1. dah lama jugak akak nak try..tapi masalah kulit berminyak ni risau pulak nak try n error...

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya tepek je kak..saya pon masalah kulit berminyak ni..

      Padam
  2. semoga koinsisten guna n dapat result yg diidamkan..

    BalasPadam
  3. Btol tu,wktu prgnant sstengah kulit jd kusam n bminyak.. jgn lpa nnti review resultny..

    BalasPadam
  4. Sama macam saya Mar..selalu terpengaruh..pantang nampak iklan..mintak-mintak serasi kan..boleh pakai terus..

    BalasPadam
  5. Moga serasi... Sy guna safi je..

    BalasPadam
  6. hoho..jgn lupa ye kongsi review!

    BalasPadam
  7. Risau eh.....hehe..... Tak salah Mar, duit sendiri, kulit sendiri....reward utk diri sendiri....

    BalasPadam
  8. Hahaha... terjebak juga dengan Suria ek! Saya dah lama terjebak. Mana boleh tahan, asal dia beli je, dia review percuma. Tengah tekun membaca tu, tertelan-telan air liur. Haruslah nak juga :)

    BalasPadam
  9. Assalam mar,
    he3
    ghajin uols terjebaks yer :P

    BalasPadam
  10. akhirnya dia beli juga ... saya beli tanaka white bio essence selepas baca blog yg kata tanaka white tu dpt kecutkan jerawat dan hilang kan parut jerawat ...

    BalasPadam
  11. sama la..ena preggy pon muka kusam, tiada seri dan banyak sgt jerawat

    BalasPadam
  12. ena guna Enfusselle ..alhmdulillah jerawat kecut dah...dah nampak la kurang sikit jerawat..malu nk jumpe org tau..hihi

    BalasPadam
  13. X pernh lgi mrasa saat mgndun hhe...hrp produk tu berkesan ya sis

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code