Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Tapak Iklan Untuk Disewa


Klik untuk lebih jelas


Seperti yang korang lihat, di blog Janji Kita sudah ada tapak iklan untuk disewa. Tapak iklan ini bertujuan untuk membantu rakan-rakan yang ingin mengembangkan business mereka. 

Disini, ditekankan blog Janji Kita hanya satu platform yang membantu peniaga memperkenalkan produk dagangan mereka.

Bagi yang berminat menggunakan medium ini, dialu-alukan. Harga yang ditawarkan murah dan sangat berpatutan. Iklan akan berlegar-legar ditapak yang disewa selagi bayaran bulanan dijelaskan.


Untuk meletakkan iklan mini di blog korang, copy & paste kod di bawah di add gadjet>html.
<center><center><div style=' background: #fff; border: 2px solid #fc0c92; padding: 2px; width: 710px;'><div style='text-align: center;'><marquee behavior='alternate' direction='right' onmouseout='this.start()' onmouseover='this.stop()' scrollamount='3'><a href="LINK1"><img src="URLGAMBAR1" alt="" width="125" height="125" /></a><a href="LINK2"><img src="URLGAMBAR2" alt="" width="125" height="125" /></a><a href="LINK3"><img src="URLGAMBAR3" alt="" width="125" height="125" /></a><a href="LINK4"><img src="URLGAMBAR4" alt="" width="125" height="125" /></a></marquee></div></div></center></center><center><center><div style=' background: #fff; border: 2px solid #fc0c92; padding: 2px; width: 710px;'><div style='text-align: center;'><marquee behavior='alternate' direction='right' onmouseout='this.start()' onmouseover='this.stop()' scrollamount='3'><a href="LINK1"><img src="URLGAMBAR1" alt="" width="125" height="125" /></a><a href="LINK2"><img src="URLGAMBAR2" alt="" width="125" height="125" /></a><a href="LINK3"><img src="URLGAMBAR3" alt="" width="125" height="125" /></a><a href="LINK4"><img src="URLGAMBAR4" alt="" width="125" height="125" /></a></marquee></div></div></center></center>
Kalau tak boleh copy & paste, boleh emel ke mar84nadzri83@gmail.com. Tutorial mudah ini telah dikongsikan oleh blogger Kisah Si Diary. Terima kasih atas perkongsian bersama ye Kak Ida.
Nota Kaki : Lupa pulak entri dari blog ini telah di setting tidak boleh right click (copy paste)...ampun...huhuCatat Ulasan

22 Ulasan

 1. tahniah Mar, usaha yang bagus untuk meningkatkan traffik blog..CM ada niat jugak nk pasang tapak iklan dekat blog, tapi buat masa ini belum tercapai lagi..

  BalasPadam
 2. Ohhh....tertanya tanya gak camne nak letak iklan...ok disini ada jawapannya ...TQ Mar tq KD....

  BalasPadam
 3. tahniah Mar..semoga penuh semua kotak tu..heheh

  BalasPadam
 4. Alhamdulillah...semoga sentiasa maju dear

  BalasPadam
 5. Wah..Menarik..Semoga berjaya..huhu

  BalasPadam
 6. menjadi jugak kan..tahniah mar..moga terus maju

  BalasPadam
 7. saya dah follow blog ini.kalau sudi follow balik.terima kasih.
  http://bicarabihah.blogspot.com/

  BalasPadam
 8. rezeki beblog ni ek...tahniah2 smga maju jaya

  BalasPadam
 9. Wahh.. menarik. Semoga sukses selalu.. :)

  BalasPadam
 10. woow.. tapi kedai CT macam tak idop dah hihi

  BalasPadam
 11. tahniah..berjaya juga.sori ye sis..kathy banyak on9 via hp je sekarang ni..

  BalasPadam
 12. wah, dah melangkah setapak lagi tu
  tahniah mar, teruskan usaha ye =)

  BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code