Soto Ayam Untuk Dia

By Mar Mansor - 8:30 PG


Tiba-tiba en.suami request Soto untuk makan malam. Baru bercadang nak gantung kuali. Hari itu tempat kerja en.suami ada buat sedikit makan-makan sempena Hari Raya. Nasi impit ada banyak lebih, dan tekaknya pula tiba-tiba teringinkan soto.

Bagi memenuhi keinginannya, saya masak soto special untuk dia. Penuh kasih sayang walaupun simple. Saya pernah kongsikan resepi Soto ini di [SINI].

Kali ini tidak lupa akan buah keras ~ Mabeles..






  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. Wahh! Teringat masa ramadhan, mak mertua selalu request buat soto . Huhu

    BalasPadam
  2. wahhh kemainnn...huntung perut suami hehe
    teringin gak nak wat soto ni..belum ngajin lagi haha

    BalasPadam
  3. Buat utk en abang sayang mestilah tak lupa bahan:)

    BalasPadam
  4. nasib baik baru kelmarin makan soto..hehehe..

    bile en somi dh request, kuali gantung pun boleh turun balik kan...;D

    BalasPadam
  5. kalau dibuat dengan kasih sayang,confirm sedaplah.lepas ni boleh refer resepi soto kat sini.

    BalasPadam
  6. Klau air tgn istri yg buat conform sdp

    BalasPadam
  7. hehehe untuk abam.. buatlah juga =)

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.