Hello Kitty Lunch Box Tiada Stok

By Mar Mansor - 8:30 PG


Perasaan teruja yang berubah kecewa apabila barang sampai di tangan. Sob..sob.. Patah. Saya ada kongsikan di SINI. Beli di Lazada sebab ada less. Dan saya pun sukaaaaa lunch box ni. Dah lama nak beli. Bila terdapat kerosakan, segera call Lazada dan return back barang tersebut.

Tapi, stok sudah habis. Kecewa. Kecewa sebab ia sesuatu yang comel berwarna merah jambu dan yang penting Hello Kitty!! Maka, pihak Lazada refund. Duit akan masuk tak lama lagi. Mungkin plan akan beli lunch box yang lain. Cari yang banyak kegunaan. Takpe, banyak pilihan lain.

Tujuan membelinya pun untuk memudahkan saya memasak untuk sahur di bulan puasa. Almaklumlah, walaupun keluarga saya ni kecil saja, tapi perlu memasak dua kali. Memasak untuk berbuka biasanya menu pilihan bukan nasi. Tapi, untuk bersahur en.suami perlu makan nasi.

Selain itu, ia mampu memanaskan makanan. Tekan je suis. Harga pula, mampu milik. Itu yang teruja sikit.






  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. X pela sis asal duit d pulangkan blik kan

    BalasPadam
  2. iye ke?
    sedih...
    xpe. lenkali in shaa Allah ada lagi ye.

    BalasPadam
  3. Oh, alahai... takda stok ya! Tapi takpalah dapat refund. Boleh beli yang lain walaupun bukan Hello Kitty merah jambu :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.