Sabtu dan Public Holiday

By Mar Mansor - 8:30 PG


Kalau ikut jadual, minggu ini, minggu Sabtu yang bekerja. Tapi, dah kata public holiday, carry forwardlah. Bila cuti je mesti senyum sampai telinga. Tak perlu berat-berat kaki nak melangkah ke tempat kerja.

Saya suka..saya suka..

Kami, tidaklah ke mana-mana. Ke kampung halaman en.suamilah. 20 minit dah sampai. Kebetulan cuti sekolah kan, anak buah en.suami yang berumur 6 tahun ada di kampung. Bolehlah Cik Aisyah bermain dengannya.

Emak dan abah saya belum pulang dari mengerjakan umrah. Kalau tidak, saya sudah pulang berjumpa dengan mereka. Ohhh...rindu dengan mereka.


  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. sapa yg tak suka cuti kan ;p

    BalasPadam
  2. selamat bercuti dan berehat..:)

    BalasPadam
  3. selamat bercuti cik mar. cuti ni masa utk qada' tidor. hehe..

    BalasPadam
  4. Siapa yang tak suka cuti. Saya ni kalau lama sangat takda public holiday, saya siap apply annual leave lagi sebab ghairah nak bercuti. Duduk rumah pun takpa. Janji bercuti dari pergi kerja!

    BalasPadam
  5. selamat berehat dan bercutiii yee.. huhu

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.