Saya Pengguna Celcom First

By Mar Mansor - 8:52 PG


Setelah terminate U-mobile, kami kembali menggunakan perkhidmatan Celcom. Saya memang pengguna Celcom sejak pertama kali menggunakan handphone. Sampai sekarang saya serasi dengan Celcom walaupun ada juga terbeli simkad-simkad lain yang promosinya nampak menarik. Tapi, Celcom juga jadi pilihan utama.

Pada permulaannya, kami ke Celcom Centre Kipmart Masai untuk menukar simkad en.suami yang rosak. Kebetulan, ada promosi Celcom First, so kami pun setuju untuk daftar.


Inilah pakej yang kami langgan.



Untuk keterangan lanjut boleh la ke Celcom Basic38<---Klik sini. atau terus je ke celcom centre. 






  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. Mcm best juga tpi lya tetap setia dgn digi hhehe

    BalasPadam
  2. akak dah tak guna celcom ni..tp tuari husband ada beli plan celcom internet..tengok ok je..
    eh..akak ada tag mar tau.

    BalasPadam
  3. sy pon pengguna celcom tapi internet sahaja. calling calling masih menggunakan perkhidmatan maxis :)

    BalasPadam
  4. sy dlu guna maxis lani dh tukar ke celcom

    BalasPadam
  5. mcm nk try guna jugak sbb adik ckp celcom murah huhu

    BalasPadam
  6. kak dan si abdul juga pengguna celcom first. takat ni okay. tak perlu nak upload data cam sebelum ni.

    BalasPadam
  7. uish murah nya.. tapi yg ni bil kan? yoorin pakai prepaid celcom je.. 2gb RM38 jugak.. huhu.tp tak cukup laa..kena beli extra data jugak..

    BalasPadam
  8. Saya pun pengguna Celcom. Tukarlah banyak mana pun, tetap akhirnya kembali ke Celcom juga. Dah serasi bersama sangat-sangat :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.