Tenang Ye

By Mar Mansor - 8:30 PG


Excited giler nak guna, tapi sayang seribu kali sayang ianya patah dan terpaksa return back dengan berat hati.



Bak kata en.suami, beli dengan duit. Return. Minta diorang ganti. Yang diorang jual barang dah rosak kenapa? Sob..sob..



  • Share:

You Might Also Like

32 comments

  1. alahai...sayangnyaaaaaaa...apa lembut sgt klip tu...boleh return ke?



    Singgah Blogwalking....:)

    nak mudahkan kerja rumah?Jom baca ni:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/06/basic-h-membantu-memudahkan-kerja-ibu.html?showComment=1433744253588#c6972630485172196856

    BalasPadam
  2. Alahaii. Macam mana boleh jual yang rosak tu. Takut rosak masa proses penghantaran

    BalasPadam
  3. habis tu dapat replace dengan yang baru tak?

    BalasPadam
  4. la...beli dekat mana?
    patut dapat replacement or refund ni

    BalasPadam
  5. ni apa ya.. bekas makanan ke

    BalasPadam
  6. comelnyer...tp sayang terima tak sempurna plak...better return n mintak ganti baru...rugi sebab kite bayar kan....

    BalasPadam
  7. bila tgk bekas ni teringat el dulu pun ada ura2 nak beli hat multifunctional rice cooker tu
    tp nak bulan pose dah xyahlah dulu hehehe

    BalasPadam
  8. alamakkkkk..rosak la pulak..

    BalasPadam
  9. ala.. sayang nyer.. kene tunggu yang baru pulak..

    BalasPadam
  10. ayu pon ade beli ni kak mar
    best tau gunenye
    heheheh tapi xbeli kat lazada pon
    dah beli tgk kat lazada ade lg murah

    BalasPadam
  11. Alamak! Sayangnya! Dahlah kita teruja nak mencuba tetiba patah pulak! Pulangkan balik minta refund. Tak pun minta ganti baru.

    BalasPadam
  12. mudah2an dpt ganti baru ...

    BalasPadam
  13. mesti excited masa barang tiba...
    mudah2an boleh return

    BalasPadam
  14. cantiknya pink.... dah rosak better return ye kann

    BalasPadam
  15. best guna ni kt opis sy msak guna ni je ;p dpt mkn pnas2

    BalasPadam
  16. adalah la tu yg lebih baik barangkali

    BalasPadam
  17. comelnya bekas.. ala dah patah plak.. refund je..

    BalasPadam
  18. comelnyer kaler dia.
    kalau dpt return, mintak2 kaler yg sama la ye =)

    BalasPadam
  19. Rugi klau x minta ganti rugi tu

    BalasPadam
  20. alahaiii sabor jelaaa kann..

    BalasPadam
  21. Assalam mar,
    he3
    iols dah laaaaamaaaaa nak beli
    tapi tak terbeli
    sekian he3

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.