Salam Ramadhan 1436H

By Mar Mansor - 9:36 PG



Hari terakhir di bulan Syaaban, saya menyusun 10 jari memohon keampunan atas kesalahan dan kekhilafan saya. Andai ada tulisan saya yang menyinggung hati sesiapa yang membacanya. Siapa tahu. Harap bukakan hati untuk mengampunkan.







Semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna buat kita semua. Selamat menjalani ibadah puasa buat semua kawan dan pembaca yang sudi singgah di blog ini.



Nota Kaki : Nak tengok harga makanan kat Bazar nanti..









  • Share:

You Might Also Like

17 comments

  1. selamat menyambut puasa

    BalasPadam
  2. Salam ramadhan dari azlindaalin.com ;)

    BalasPadam
  3. selamat berpuasa mar
    tc ok

    BalasPadam
  4. Salam Ramadhan buat Mar..:)

    BalasPadam
  5. salam ramadhan mar dan selamat berpuasa..

    BalasPadam
  6. Selamat menyambut Ramadan mubarak.. selamat berpuasa.. :)

    BalasPadam
  7. Dari kakak juga Mar
    Moga Mar sihat walau ada baby di dalam tu
    Selamat menyambut bulan ramadhan dari kakak.

    BalasPadam
  8. Salam Ramadhan Mar..... maaf zahir batin jugak dari OKje....
    Okje pun tak sabar nak gi Bazar ptg ni nak survey kuih hihi

    BalasPadam
  9. Assalam mar,
    salam ramadhan & selamat berpuasa uols :)

    BalasPadam
  10. salam ramadhan buat mar dan keluarga
    p./s-mesti harga makanan naik punya

    BalasPadam
  11. Selamat menyambut ramadhan mar

    BalasPadam
  12. selamat sambut ramadhan mar...
    harga pasti melambung tinggi, mar.
    sebab? gst, petrol naik, tol nak naik...
    hakikat 2015 :(

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.