Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Cupcake RM1 Di Bukit Beruntung


.:: Entri ini dipin selama 2 hari ::.
Sila scroll ke bawah untuk baca entri-entri baru


Sebut je cupcake pasti semua orang sudah terbayangkan kek cawan comel-comel siap bertopping warna warni. Sudah lah comel, sedap pula tu. Dengan saiznya sebesar cawan, mudah dipegang dan mudah sungguh untuk masuk ke dalam mulut. Satu, confirm tak cukup.

Kalau nak beli, biar beli banyak-banyak, sekali hadap anak beranak, sangat puas hati. Tak perlu berebut-rebut dengan anak-anak. Betul tak?

Kanak-kanak memang suka cupcake kan? Ada ke yang tak suka?

                



Cantik tak?? Comel tak?? Terliur dah??

Terdapat 3 perisa yang sedap iaitu coklat, vanila dan oren. Topping pula menggunakan buttercream. Warna topping  diadun mengikut pilihan pelanggan sendiri.

Harga jualan serendah RM1 sebiji tanpa bekas. Jika mahukan bekas, harga sebiji ialah RM1.20. Minimum tempahan adalah 16 biji.

Murah kan? Orderlah. 


Tempahan cupcake dibuka sekitar Bukit Beruntung, Rawang sahaja. 
Untuk tempahan,
whatAps : SU - 012 5020692

Catat Ulasan

20 Ulasan

  1. Knk2 mmg suka benda manis cenggini..

    BalasPadam
  2. murahnya, sedap plak tu yea
    memang berbaloi2 ni^_^

    BalasPadam
  3. cantik deh cupcake nya mba :)

    BalasPadam
  4. alise pencinta kek.. kalau cupcake sekali hdap kena 3.. hahaha.. murah ni..

    BalasPadam
  5. memang murahlah
    tapi tak tinggal sana pula =)

    BalasPadam
  6. cantik2 la..saya selalau juga buat tapi tak cantik macam ni.hehehe..

    BalasPadam
  7. Muito bom o seu blog, estive a percorre-lo li alguma coisa, porque espero voltar mais algumas vezes,deu para perceber a sua dedicação em partilhar o seu saber.
    Se me der a honra de visitar e ler algumas coisas no Peregrino e servo ficarei radiante.
    E se gostar e desejar comente.
    Que Deus vos abençõe e guarde.
    Abraço.Peregrino E Servo.

    BalasPadam
  8. iols ngan anak2 x bape suka sgt cc ni..sbb ada cream kat atas tu..suka muffin lagi hehehe

    BalasPadam
  9. Wahhh.. cantik & berbaloi ni.. thanks.. :)

    BalasPadam
  10. Murah sgt, klau cupcake ni lya suka tgk designya je

    BalasPadam
  11. Design yang cute mute tu buatkan hati terpikat dengan cupcake. Murahlah tu RM1 satu.

    BalasPadam
  12. Macamne nak order ye? Detail contact..

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code