Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Kebaikan Feminine Wash JSD


.:: Entri ini akan dipin 2 hari ::.
Sila scroll ke bawah untuk baca entri-entri baru


Jamu Susuk Dara (JSD) kian dikenali dan ramai yang mula tercari-cari produk keluarannya. Ini membuktikan produk-produk JSD ternyata berkesan.

Menerusi entri lalu, boleh baca di SINI, terdapat pelbagai produk JSD yang boleh diambil atas nasihat pegedar. Dinamakan Susuk Dara yang membawa maksud, memasukkan jamu ke dalam anggota badan. Langsung tidak ada kena mengena dengan ilmu hitam atau mistik. Ianya adalah jamu berbentuk kapsul yang mudah ditelan dan diterima badan. Dihasilkan dari bahan semulajadi tanpa bahan pengawet merbahaya.

AWAS!
Produk JSD tidak terdapat di mana-mana kedai jamu. Produk JSD hanya boleh didapati dari stokis, pengedar dan agen yang sah sahaja.

Mungkin ada yang berpendapat, jamu sudah tidak relevan si zaman ini. Ditambah pula lambakan produk-produk lain yang pelbagai versi. JSD lebih kepada proses pembersihan dalaman, di mana dalaman yang kita sendiri tidak nampak. Bukan sekadar cakap kosong, tetapi inilah realiti.

Dengan testimoni-testimoni yang pastinya, bukan dibuat-buat. Malah, pengedar sendiri, telah menggunakan produk JSD sebelum mengambil keputusan untuk jadi pengedar!

 Feminine Wash JSD 

Jika anda seorang WANITA yang menitikberatkan soal MISS V, inilah pilihan anda. Kebersihan miss v perlulah seiring dengan penampilan diri dalam menambat hati suami tercinta. Tidak rugi mencuba Feminine Wash agar miss V lebih segar. Feminine Wash tidak mengandungi pewarna dan 100% dijamin berkesan dengan izinNya. In sha Allah.

Kebaikan:
 Merawat keputihan
  Membunuh kuman dan fungus
 Mencegah bau vagina
 Menyamankan vagina
 Berfungsi sebagai anti bakteria
 Menghilangkan kegatalan
 Boleh digunakan ketika haid/bersalin & ketika mengandung.

                 
Klik untuk lebih jelas
                           



☆☆ Dapatkan Rundingan Percuma ☆☆
SEBARANG PERTANYAAN dan
utk mengetahui produk JSD yg hebat n superbbbbbbbb...

fast action order please pm,wechat,whataps
Aida 0193168231


Nota Kaki : Produk ini bukan hanya untuk wanita yang sudah berumah tangga. Anak dara juga digalakkan.


Catat Ulasan

11 Ulasan

  1. Oh... patutlah kakak tak pernah jumpa di kedai-kedai atau di pharmacy..

    BalasPadam
  2. Yg ni lya x pernh try lgi, setakat ni lya guna dri nutimetic punya.stok x hbs lgi hhe

    BalasPadam
  3. wanita dan pencuci miss v mmg x dpt dipisahkan..kene jaga elok2 aset wanita tu kan ;)

    produk jsd mmg terkenal dan byk manfaatnya.

    BalasPadam
  4. Wah lebat nampaknya bisnes online ni hihi

    Mar....kali terakhir okje makan jamu rasanya 11 tahun lepaslah kot.... beranakkan si bongsu..
    Jamu mak dara ni mmg femeskan....agaknya boleh tak okje jadi kecik mcm Mak dara?

    BalasPadam
  5. saya pernah pakai ni
    tapi agak mahal juga feminine wash ni

    BalasPadam
  6. feminin wash ni wajib ada pd setiap wanita..barulah segar sihat dan bersih :)

    BalasPadam
  7. wah..kathy pakai yang biasa je sis..

    BalasPadam
  8. @Yana Yani
    agak mahal tapi mahal lagi kebaikan yang akan diperolehi

    BalasPadam
  9. Oh, ingatkan selain pengedar sah boleh didapati di kedai juga! Ada satu kedai kat Semua House tu saya rajin pergi. Semua jenis produk ada dijualnya. Ni kalau nak kena hubungi agenlah ya!

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code