Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Kebaikan Madu Kelulut


Madu kelulut dihasilkan oleh lebah kelulut di mana ia merupakan antara spesies lebah yan g tidak menyengat. Ini menjadikan, jenis lebah ini mudah dikendalikan berbanding lebah madu lain. Malah, madu dari lebah kelulut memiliki khasiat yang lebih berbanding lebah biasa. Seperti mana yang kita tahu, madu adalah ubat kepada segala penyakit kecuali mati.


Antara kebaikan madu kelulut ialah:
 Mengekalkan kecantikan kulit.
 Menyembuhkan luka.
 Mengurang dan mengecutkan jerawat.
 Melembabkan kulit.


Seperti yang telah saya ceritakan dia entri lalu, FSM merupakan produk berasaskan bahan-bahan semulajadi. Salah satu bahan yang terkandung dalam Future Skin Malaysia (FSM) adalah madu kelulut. Dengan FSM, anda mampu memiliki semua kebaikan di atas.



Boleh dapatkan produk FSM dari pengedar yang sah.
SMS/ WhatAp : As - 017 7383976
Facebook : D' maya Anggun




Nota Kaki : Tak cuba, tak tahu. Dah cuba, jatuh cinta..


Catat Ulasan

14 Ulasan

  1. madu ni makanan sunnah kan...baik utk ksihatan

    BalasPadam
  2. ms peknen ritu tiap hari mkn madu tp bkn hat kelulut pyalah hehe

    BalasPadam
  3. Madu oh madu..hihi...produk baru ke

    BalasPadam
  4. @Nurzakiah Hanum
    dari pengedar sah saja..boleh whatAps contact person tu

    BalasPadam
  5. @Nao Mei
    baru jugaklah cik akak tapi memang bagus..kawan2 saya dah cuba..

    BalasPadam
  6. first time dgr madu kelulut..buah kelulut yg melekat dkt sluar klu masuk dlm hutn tau le..tpi madu mmg bgus utk kesihtan kn..

    BalasPadam
  7. madu...baik untuk kesihatan...^_^

    BalasPadam
  8. Menarik ni.. thanks sharing.. :)

    BalasPadam
  9. pernah dengar tapi tak pernah cuba =)

    BalasPadam
  10. Tak pernah dengar pun madu kelulut. Madu ni bagus tapi itulah benda yang bagus susah betul anak tekak saya ni nak terima. Yang tak bagus juga yang dipilihnya!

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code