Ulang Tahun Saya ke-30 - Sambutan Suka-Suka

By Mar Mansor - 8:00 PG

Assalamualaikum

Ulang Tahun Saya ke-30 - Sambutan Suka-Suka | Terharu!!


Kalau yang buat surprise tu adalah emak saya, of course saya akan menangis tersedu sedan. Every single thing that related with my lovely mom, always make me cry..

Sempena hari ulang tahun saya semalam, dua orang rakan sekerja saja buat surprise kan. Sangat terkejut! Terima kasih banyak-banyak korang. Make me smile...again and again..



Saya tidak mengharapkan apa-apa. Bila umur sudah menginjak 30, tidak teruja untuk meniup lilin, memotong kek. Yelah, 30 kot! Alahai dah tua kak nonnn.



Bila wujud kek secara tiba-tiba, memanglah saya suka. Siap ada tulisan, lilin seketul lagi ha. Main tiup-tiup lilin perasan macam diri muda belia. Ohoiii... kenangan terindah ni. Suami saya pun belum tentu akan buat surprise macam ni. Wish pun tidak. Hahaha.. Ada pula saya kisah sebab saya hati kering, hati batu. Setakat tak wish tu, hekeleh..tak rock lah nak merajuk.

Saya, Yana dan Adibah.
Terima kasih korang sebab sudi belikan saya sepotong kek yang sedap!


Ucapan buat mereka.




Nota Kaki : Tiada apa yang membuatkan kita tersenyum selain perasaan BAHAGIA. Fikirkan ke arah itu, positifkan diri, bahagialah kita kecapi.



  • Share:

You Might Also Like

13 comments

  1. seronoknya.. walaupun simple, ianya bermakna kan mar... semoga terus berbahagia..

    Mama Niza

    BalasPadam
  2. assalamualaikum
    singgah pagi
    td breakfast apa?

    BalasPadam
  3. sweet n simple...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #10. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/11/senarai-url-blog-10.html dan pemenang bertuah telah diumumkan http://www.mialiana.com/2014/11/pemenang-bertuah-url-blog-10.html

    - Mia Liana -

    BalasPadam
  4. Wah bestnya..semoga happy n bahagia selalu..happy bday n moga pjg umur..

    BalasPadam
  5. bestnya sis ada kwn pihatin gni..sy xpnh kot dpt ekeke

    BalasPadam
  6. Jelas terpancar sebuah kebahagiaan dari sebuah persahabatan yg terjalin..

    BalasPadam
  7. selamat hari lahir. moga panjang umur dan murah rezeki

    BalasPadam
  8. Happy Birthday Mar! Moga dlm kasih syg Allah selalu.

    Kalau dpt surprise birthday ni..mmg sgt2 happy. Akak pnh dpt masa kat U. Rasa nak nangis terharu..ingat smpai skrg.

    BalasPadam
  9. bestnye..jeles dpt kwn2 yg mcm uols ni..yelah suami xde pun nak wat cam ni wish pun x kan..huhuhu

    mmg el dpt mcm ni pun terharu kut

    BalasPadam
  10. Seronoknya.. walaupun simple tapi nampak ceria.. :)

    BalasPadam
  11. suprise camni lah yang kadang-kadang buat kita
    ingat sehingga ke akhirnya
    saya juga pernah mengalaminya, seronokkan =)

    BalasPadam
  12. Happy belated birthday, Mar. Big 3-0 lah ni ya ^_^ Kalau baru 30 dah dikatakan dah tua, saya ni nak panggil diri apa ye? Hahaha...

    Untung ada kawan baik begini. Suami tak ucap pun takpa. Hati dah gembira dapat tiup lilin sebatang!

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.