Ad Code

Ticker

6/recent/ticker-posts

Cek Nuffnang Pertama Diterima


Alhamdulillah, cek pertama telah selamat sampai ke kediaman saya pada hari khamis. Teruja sangat sebab ini adalah kali pertama saya cash out setelah 2 tahun berblogging.


Senyum lebar bila sudah terima. Meskipun jumlahnya tidak lah banyak mana tapi bolehlah top-up apa-apa. Kos nak tukar timing belt, nak renew roadtax insuran awal tahun depan. Telan liur.

Catat Ulasan

28 Ulasan

  1. kita sedang menunggu belum dapat jugak..

    BalasPadam
  2. mine x bole cashout... ntah mana silapnyer hu3

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah...selamat berbelanja dengan bijak...^_^

    BalasPadam
  4. ermm bestnyer...kiter tah biler ler dpt cash out...

    BalasPadam
  5. tahniah!!! bolehla belanja kwan kwan hehehe

    BalasPadam
  6. tahniah mar..merasa jugak duit blogging..bukan senang tu nak kumpul..

    BalasPadam
  7. Tak kan itu aje Mar. Kakak ni tak boleh tumpang merasa ke?

    Alhamdulillah... rezeki Aisyah dan suami juga kan sebab mereka selalu juga membantu menjadi idea utk entri di blog..

    BalasPadam
  8. alhamdulillah rezeki dua tahun tu..tahniahh

    BalasPadam
  9. Tahniah...tak sabarnya nak dapat first cek camni

    http://acikwatie.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. bestnya dah boleh cash out..tahniah.. :D

    BalasPadam
  11. alhamdulillah kan mar
    mudah-mudahan bertambah rezeki

    BalasPadam
  12. salam perkenalan...

    bestnya dapat cek dari nuffang...bila la agaknya saya nak dapat cek mcm nie...apa pun tahniah..

    tinggal jejak
    http://atikarafina.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. tahniah kak ;) Alhamdulillah rezeki.

    BalasPadam
  14. Tahniah..Alhamdulillah..nanti yang akan datang boleh la buat bayaran tukar domain..saya dulu duit blog buat bayar domain je..

    BalasPadam
  15. Tahniah Mar.....mcm banyak jer tu hihi....
    Okje tak pernah keluar lagi....nantilah tunggu banyak dulu.....hihi

    BalasPadam
  16. @Diana Rashidbab tukar domain tu in sha Allah lah..

    BalasPadam
  17. Tahniah Mar, kak ana tengah tunggu genapkan amount kut2 hujung tahun boleh cash out :)

    BalasPadam
  18. Alhamdulillah tahniah. Semoga sentiasa murah rezeki... aamiin.. :)

    BalasPadam
  19. Alhamdulillah...semoga bertambah rezeki.

    BalasPadam
  20. Tahniah, Mar. Dah berjaya dapat check pertama. Saya ni entah bilalah kot boleh cash out. Tengok pun jarang.

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.

Ad Code